Süleymanpaşa, Ata Tepe Gençlik Merkezi'ne Kavuşuyor
reklam
14 Kasım 2021
Süleymanpaşa, Ata Tepe Gençlik Merkezi'ne Kavuşuyor

Süleymanpaşa, Ata Tepe Gençlik Merkezi'ne Kavuşuyor

Süleymanpaşa Belediyesi’nin şehrin en güzel manzaralarından birine sahip olan Ata Tepe’de inşa edeceği Ata Tepe Gençlik Merkezi’nde proje çalışmaları tamamlanarak, ihale aşamasına gelindi.

Tamamlandığında şehre hâkim bir noktada yükselecek olan Atatürk Anıtı ve Türk Bayrağı ile ziyaretçileri karşılayarak şehri hafızalara kazımayı amaçlayan Süleymanpaşa Belediyesi, bünyesinde büyük bir tema park, seyir terasları ve dinlenme alanlarını da barındıran Paşa Park Projesi ile de Süleymanpaşa’yı bir cazibe merkezi haline getirmeyi hedefliyor.

Projenin gidişatı ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Verdiğimiz sözlerden birini daha tutarak, şehrimize kazandırmayı hedeflediğimiz devasa projemizin ihale aşamasına geldiğinin müjdesini, siz değerli hemşerilerimize vermek istiyorum. Tamamlandığında Trakya’mızın en büyük gençlik merkezini de içerisinde barındıracak olan Ata Tepe Gençlik Merkezi’mizde; etüt merkezlerinden tiyatro salonlarına, yüzme havuzları ve spor alanları ile eğlence merkezine kadar birçok aktivite alanlarını içerisinde barındıran projemizin önümüzdeki aylarda ihalesini gerçekleştireceğiz. 15 bin gencimize hizmet verecek olan bu bölgede Süleymanpaşa’mızın yanı sıra Trakya bölgesinde yer alan gençlerimize de birçok branşta eğitimler verip, tesisimizden yararlanma imkânı sunacağız. Projemiz; şehrimize, bölgemize, gençlerimize hayırlı olsun.” dedi.
Editör : Tuğberk Erdem
794 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu