Öğretmen Ve Eşi Evlerinde Ölü Bulundu
reklam
15 Temmuz 2014
Öğretmen Ve Eşi Evlerinde Ölü Bulundu

Öğretmen Ve Eşi Evlerinde Ölü Bulundu

Çorlu’da bulunan özel bir kolejde görev yapan Semen Tolgay ile özel bir şirkette mühendis olarak çalışan eşi Okan Tolgay, başlarından pompalı tüfekle vurulmuş halde ölü bulundu. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor.

Olay, Hürriyet Mahallesi Emlak Konutları 1’nci Kısım’da yer alan Begonya 2 Apartmanı’nda meydana geldi.

Çorlu’da bulunan özel bir kolejde öğretmenlik yapan 1976 doğumlu Semen Tolgay’ın, 2 gün boyunca çalıştığı okula gitmemesi üzerine şüphelenen çalışma arkadaşları, durumu emniyet güçlerine bildirdi. Yaşanan gelişmeler üzerine eve gelen ve çilingir marifetiyle içeri giren polisler, Semen Tolgay ve eşi Okan Tolgay’ı silahla başlarından vurulmuş olarak kanlar içinde buldu. Sağlık ekiplerince yapılan incelemede, Tolgay çiftinin öldükleri tespit edildi.

Cumhuriyet Savcısı ve polisin evde yaptığı incelemede, Okan Tolgay’ın cesedinin yanında bir adet pompalı tüfek bulundu. Çiftin cesetleri, savcılık ve polis incelemesinin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi ve otopsi yapılmak üzere Çorlu Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.

Okan Tolgay’ın bir süredir işsiz olduğu ve eşiyle sorunlar yaşadığı iddia edilirken, Okan Tolgay’ın pompalı tüfekle eşini öldürdükten sonra intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Konuya ilişkin olarak polisin başlattığı geniş çaplı soruşturma devam ediyor.

Editör : Tuğberk Erdem
2338 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu