Kanlı Hesaplaşmanın Failleri Bulundu
reklam
15 Temmuz 2014
Kanlı Hesaplaşmanın Failleri Bulundu

Kanlı Hesaplaşmanın Failleri Bulundu

Geçtiğimiz günlerde Çorlu Cumhuriyet Meydanı’nda yaşanan ve 3 kişinin yaralandığı silahlı çatışmanın failleri, emniyet güçlerinin İstanbul’da gerçekleştirdiği ani baskın sonucunda yakalandı. Zanlılardan biri tutuklanırken, diğeri serbest bırakıldı.

Geçtiğimiz günlerde Çorlu Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan bir otoparkın işletmecisi olan Y.A.’nın (43) silahla vurulması olayına karıştıkları tespit edilen failler, İstanbul’da yakalandı.

Olayla ilgili olarak öncelikle çevrede bulunan güvenlik kameralarını büyük bir hassasiyet ve dikkatle inceleyen Asayiş Büro Amirliği Ekipleri, olayı gerçekleştiren şahsın Y.A.’nın husumetli olduğu ve 06.04.2104 günü silahla ayağından yaraladığı M.A.’nın abisi Ö.A. (34) olduğunu tespit etti. Şahsın olay yerine İstanbul plakalı gri renkli bir araç ile O.D. (27) tarafından getirildiğini belirleyen emniyet güçleri, kullanılan aracın olaydan sonra Pazartesi Pazarı civarında terkedildiğini ve söz konusu şahısların İstanbul’a kaçtığını tespit etti.

Olayın faillerini yakalamak üzere yoğun ve kararlı bir çalışma sürdüren emniyet güçleri, şahısların İstanbul’da sürekli yer değiştirdikleri bilgisine ulaştı. Günler süren takibin ardından şahısların Esenyurt İlçesi Örnek Mahallesi’nde bir binanın bodrum katında olduğunun tespit edilmesi üzerine evi ablukaya alan güvenlik güçleri, Ö.A. ve O.D.’nin saklandıkları yere gelmesini beklediler. 19.06.2014 günü akşam saatlerinde saklandıkları eve gelen şahıslar, emniyet güçlerinin ani baskını ile yakalandılar.

Aynı gece Çorlu Emniyeti’ne getirilen zanlılar, ertesi gün Adliye’ye sevkedildiler. O.D. ilk sorgulamasının ardından Cumhuriyet Savcılığı’nca serbest bırakılırken, Ö.A. sevkedildiği nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Editör : Tuğberk Erdem
2230 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu