Arkadaşlarını, Kaderlerine Terk Etti!
reklam
05 Ağustos 2014
Arkadaşlarını, Kaderlerine Terk Etti!

Arkadaşlarını, Kaderlerine Terk Etti!

Direksiyon hâkimiyetini kaybeden otomobil sürücüsü, su kanalı duvarına çarparak durdu. Verdiği ilk ifadede kaza yaptığını saklayan sürücü Ö.C., araçta sıkışan diğer arkadaşlarına ulaşılmasını geciktirdi. Kazada; 1 kişi öldü, 3 kişi ise yaralandı.

Kaza, Tekirdağ-Çorlu Karayolu üzerindeki Yenice Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Çorlu’da ikâmet eden A.S., M.C.Y. ve A.E., arkadaşları Ö. C.’ye ait 59 TL 074 plakalı otomobil ile gezintiye çıktı. Daha sonra Tekirdağ’ın Kumbağ İlçesi’ne gitmeye karar veren 4 kişi, gecenin ilerleyen saatlerinde ise dönüş yolculuğuna geçti. Çorlu Kavşağı’nı döndükten sonra Yenice Mahallesi yakınlarında direksiyon hâkimiyetini kaybeden Ö.C., yolun sağ tarafında bulunan su kanalının duvarına çarparak durdu.

Araçtan, yaralı olarak kurtuldu

Araçtan yaralı olarak çıkmayı başaran Ö.C., yapmış olduğu kazanın şokuyla Tekirdağ-Çorlu Karayolu üzerinde yürümeye başladı. O sırada yoldan geçmekte olan bir başka sürücü, yaralı olarak yürüyen Ö.C.’yi fark ederek 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi. Gelen ihbar üzerine harekete geçen ve kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, araç sürücüsü Ö.C.’yi alarak Çorlu Devlet Hastanesi’ne getirdi.

2 saat sonra itiraf etti

Hastanede tedavi altına alınan ve ‘dövüldüğünü’ anlatan Ö.C.’nin verdiği çelişkili ifadeler, polisin dikkatinden kaçmadı. Hastane polisinin ısrarlı soruları karşısında trafik kazası yaptığını itiraf eden sürücü, aracın ise tam olarak nerede olduğunu bilmediğini ifade etti. Aradan geçen yaklaşık 2 saatlik sürenin ardından Jandarma ekipleri, Ö.C.’nin tarifleri üzerine kaza yerini aramaya başladı.

1 kişi hayatını kaybetti

Kaza yerini bulan ve aracın içerisinde 3 kişinin daha olduğunu tespit eden Jandarma ekipleri, vakit kaybetmeden ambulans çağırdı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri; şoför koltuğunun arkasında oturan A.S.’nin hayatını kaybettiğini belirlerken, yaralı olan M.C.Y. ve A.E.’yi hastaneye sevk ettiler. Yaralılar, Çorlu Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındılar.

Oğlunu otomobilden çıkardı

Kazayı duyup olay yerine gelen A.S.’nin babası N.S., gözyaşlarına hâkim olamadı. Oğlunun otomobil içerisindeki cansız bedenini gören acılı baba; “Yandım ben! Canım oğlum, bu muydu bana bayram hediyen!” diyerek ağladı. Cumhuriyet Savcısı’nın gerçekleştirdiği incelemenin ardından A.S.’nin cesedi, jandarma ekipleri tarafından araçtan çıkarıldı. Olay yerinde bulunan N.S. de, oğlunun cansız bedenini cenaze aracına kadar taşıdı.

Hayatını kaybeden A.S.’nin cesedi Çorlu Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, jandarmanın olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Editör : Tuğberk Erdem
2429 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu