Baraka Yangınında 1 Kişi Öldü
reklam
21 Mart 2012
Baraka Yangınında 1 Kişi Öldü

Baraka Yangınında 1 Kişi Öldü

Çorlu Zafer Mahallesi’nde bulunan bir çiftlikte meydana gelen yangında, bir kişi hayatını kaybetti. Barakadan yükselen alevlerin söndürülmesinin ardından olay mahalline giren itfaiye ekipleri, 57 yaşındaki ÇB’nin baygın bedeniyle karşılaştılar.

Edinilen bilgilere göre olay, Zafer Mahallesi’nde bulunan bir çiftlikteki barakada meydana geldi. Kendisine ait olduğu belirtilen barakaya akşam saatlerinde gelen ve sobayı yakan ÇB, akşam saatlerinde uykuya daldı. Henüz nedeni bilinmeyen bir şekilde başlayan yangında, barakadan yükselen alevleri gören vatandaşlar itfaiye ve polis ekiplerine haber vererek yardım istedi.

Çorlu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı ekipler kısa sürede olay yerine intikal ederken, 2 itfaiye aracıyla yangına müdahale etti. Yangın mahalline gelen ÇB’nin yakınları, kendisinin baraka içerisinde olabileceğini ifade ettiler. Gelen bu bilgi doğrultusunda içeriye giren itfaiye ekipleri, 57 yaşındaki ÇB’yi kapı girişinde yerde baygın bir vaziyette buldular. Olay yerinde bulunan ambulansa alınan ÇB, sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Yangının olduğu yerde sinir krizleri geçiren ÇB’nin yakınları, gözyaşlarına hâkim olamadılar. Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı’nın olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından ÇB’nin cesedi, incelenmek üzere Çorlu Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.

Olay yerinde araştırmalarda bulunan Çorlu Belediyesi İtfaiye Müdürü Faruk Yücel, yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için incelemeler yaptıklarını söyledi. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma ise sürdürülüyor. 

Editör : Tuğberk Erdem
2512 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu