Tır, İşçi Servisini Fark Edemedi
reklam
15 Ocak 2013
Tır, İşçi Servisini Fark Edemedi

Tır, İşçi Servisini Fark Edemedi

Çorlu’dan Çerkezköy istikametine seyir halindeyken aşırı hız nedeniyle duramayan tır, kendisine yeşil ışık yandığında yola çıkan işçi servisine çarptı. Velimeşe Belde girişindeki kavşakta meydana gelen kazada, 2’si ağır olmak üzere 10 kişi yaralandı.

Çorlu’dan Çerkezköy istikametine seyir halinde olan Hasan Karabaş yönetimindeki tır, yan yoldan giriş yapan Salih Battal yönetimindeki işçi servisine çarptı. Saat 16.20 sularında Velimeşe Beldesi girişinde bulunan ışıklı kavşakta meydana gelen kazada, tır sürücüsünün sarı ışıkta geçmek için aşırı hız uyguladığı ve kırmızı ışığın yanmasına rağmen aracını durduramadığı belirtildi. Kaza anında işçi servisinde bulunan yolculardan 10’u yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslar ile Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldılar.

Hasan Karabaş yönetimindeki tırın, işçi servisi ile aynı anda çıkış yapan okul servisine de sol taraftan çarptığı ifade edildi. Kazanın şiddetiyle okul servisinde maddi hasar meydana gelirken, okul minibüsünün içerisinde öğrenci bulunmaması ise büyük bir felaketi önledi.

Kazada yaralananlar tedavi altına alınırken, tır şoförü Karabaş ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Editör : Tuğberk Erdem
2405 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu