Medianka Hastanesi, Yeni Yıla “Merhaba!” Dedi
reklam
30 Aralık 2014
Medianka Hastanesi, Yeni Yıla “Merhaba!” Dedi

Medianka Hastanesi, Yeni Yıla “Merhaba!” Dedi

Geçtiğimiz Eylül ayında Çorlu’da faaliyete geçen Medianka Hastanesi, yeni yıla “Merhaba!” dedi. 2015 yılına sayılı günler kala düzenlenen yeni yıl balosuna, çiçeği burnunda sağlık kurumunun tüm çalışanları ve çözüm ortakları katıldı.

10 Eylül 2014 tarihinde Çorlu’da kurulan ve 10 doktorun bir araya gelmesiyle hayata geçen yeni sağlık kuruluşu Medianka Hastanesi, 2015 yılına sayılı günler kala düzenlediği yeni yıl balosuyla bir araya geldi. Silver Side Otel’de düzenlenen yeni yıl balosuna, hastane personeli ve çözüm ortakları katıldı.

Açılış konuşması Doğan Mermi’den

Gecenin açılış konuşmasını gerçekleştiren ve oldukça eğlenceli bir konuşma yapan Medianka Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Doğan Mermi; “2015 yılı süper geçecek. 10 doktor taşın altına elimizi koyduk. Daha 3 aylığız. Her yerde konuşulmaya başladık. 2014’ün son günlerinde, gönlümüzce eğleneceğiz. Hakan Sunal Hocam, “Anka”nın isim babası… Bir de “Medi” ekledik, Medianka olduk. Süper bir ekip, süper bir hastane olacağız. 53 tek yatak, 2 suit oda, yenidoğan, çocuk ve erişkin 25 yoğun bakım yatak sayısıyla, acil-ambulans-laboratuvar ve görüntüleme ile 24 saat tüm branşlarda hizmet vermekteyiz” dedi.

“Bürokrasiyi aşmaya çalışıyoruz”

Basın mensuplarına özel açıklamalarda bulunan Medianka Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Op. Dr. Hakan Sunal ise; “10 kişi, taşın altına elini soktu. Bürokrasiyi aşmaya çalışıyoruz. Diş ünitesini getirmeye çalışacağız, açık MR, dijital mamografiyi getirmek istiyoruz. Hastanemize, birçok ünite eklemek istiyoruz. Hastanemizin vizyonu; insanı ve sağlığını temel alan, etik ve bilimselliği rehber edinen, sosyal ve ekonomik tüm faaliyetlerini talep eden, kitle ve hizmet sonucu ekibi ile paylaşım esasları içinde yürüten bir kurum olmaktır. Hastanemizin misyonu ise; bölgesinde örnek, hizmet sonucu kurum olarak kitle sağlığını, psikolojik ve biyolojik bütünlüğü içinde çevre ve ekonomik faaliyetlerin bir parçası olarak değerlendirme ilkeleri çerçevesinde dış dünya ile akredite olarak sağlık turizmini geliştirip, Trakya bölgesinde gerçekleştirmektir” diye konuştu.

Konuşmaların ardından geceye katılan tüm davetliler müzik eşliğinde gönüllerince eğlenerek, 2015 yılı öncesinde yeni yılı kutladılar.

Editör : Tuğberk Erdem
2738 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu