Sosyal Güvenlik Merkezi Son Aşamaya Geldi
reklam
03 Şubat 2015
Sosyal Güvenlik Merkezi Son Aşamaya Geldi

Sosyal Güvenlik Merkezi Son Aşamaya Geldi

Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın üst katında bulunan kiralık alanda hizmet veren Çorlu Sosyal Güvenlik Merkezi’nin yeni hizmet binasındaki çalışmalar, tüm hızıyla devam ediyor. Merkezin, kısa zaman sonra yeni yerine taşınması bekleniyor.

Çorlu Atatürk Bulvarı eski balıkçılar kavşağında yapımına başlanan Çorlu Sosyal Güvenlik Merkezi (SGM) binası inşaatı, son aşamaya geldi. MET-AY Proje İnşaat firması tarafından ihalesi alınan ve 16 Ocak 2014 tarihinde yapılan yer teslimi sonrası inşasına başlanan Çorlu SGM yeni hizmet binasının, 2014 yılı sonlarına doğru tamamlanması bekleniyordu. 2,5 milyon liraya ihale edilen ve 2 bin 500 metrekare kapalı alana sahip olan yapının inşaa çalışmalarının ardından, bina içerisinin düzenleme çalışmalarına başlandı.

Bina içi düzenlemeleri başladı

İnşaat çalışmaları biten Çorlu SGM’nin dış aydınlatmaları takılırken, çevre düzenlemeleri de tamamlanma aşamasına geldi. Bina içinde temizlik çalışmasının başlatıldığı SGM’ye, önümüzdeki aylarda taşınılması bekleniyor. Bina içi donanımın tamamlanmasının ardından açılışı yapılarak hizmete girecek olan SGM binası, Çorlu’daki vatandaşlar için de büyük bir kolaylık olacak.

Kısa süre içerisinde açılması bekleniyor

Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın üst katında bulunan kiralık binada hizmet vermeye devam eden Çorlu Sosyal Güvenlik Merkezi’nin Atatürk Bulvarı eski balıkçılar kavşağında tamamlanan yeni binasının hizmete girmesiyle birlikte vatandaşlar, işlemlerini çok daha rahat ve kolay bir biçimde yaptırabilecekler. Atatürk Bulvarı’nda olması nedeniyle ulaşım kolaylığı da sağlayacak olan binanın inşaası vatandaşları memnun ederken, SGM binasının kısa süre içerisinde açılması bekleniyor.

“Çorlu’ya Yakışır Bir Bina Olmuş”

SGM binasının şehir merkezine taşınacak olmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar; “Çorlu SGM’nin şu an bulunduğu yere gidip gelmemiz bir hayli zor oluyordu. Atatürk Bulvarı’nda hizmete girecek olmasıyla birlikte çok kolay ulaşım sağlayabileceğiz. Yetkililere ve emeği geçenlere, bu binayı yaptıkları için teşekkür ediyoruz. Çorlu’ya yakışır, güzel bir bina olmuş” diye konuştular. 

Editör : Tuğberk Erdem
2182 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu