Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, Fırınları Denetledi
reklam
06 Eylül 2017
Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, Fırınları Denetledi

Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, Fırınları Denetledi

Kapaklı Belediyesi’ne bağlı Zabıta Müdürlüğü ekipleri, 15 Ağustos Salı günü fırınları denetledi. Sabah saat 05.30’da start alan ve ilçe genelinde gerçekleştirilen kontroller sırasında, sağlık ve hijyen kurallarına uyulup uyulmadığı denetlendi.

Yapılan denetimlerde ekmeklerin gramajı, fırınların temizliği, etiket ve ambalaj kontrolü gibi birçok konunun titizlikle incelendiğini belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “İlçemizdeki fırınları, düzenli olarak denetliyoruz. İnsan odaklı hizmet anlayışımız çerçevesinde Kapaklı Belediyesi olarak, Kapaklı’da yaşayan vatandaşlarımızın sağlıklı, hijyen ve gramaj kurallarına uygun ekmek ve diğer unlu mamulleri tüketebilmesi amacıyla fırınlarımızı, sık sık denetliyoruz. Yaptığımız denetimlerde, temiz ve sağlıklı ürün üreten esnafımıza da teşekkür ediyoruz.” dedi.

Mandalı, “Kapaklı İlçemizdeki fırınlar ve gıda üretimi yapan işyerlerini, hijyen ve sağlık koşullarının yanı sıra etiket, ambalaj, işyeri açma ve çalıştırma ruhsatları gibi hususlarda da kontrol ediyoruz. Söz konusu kurallara uymayanlara, 9207 Sayılı Yönetmelik ve Kapaklı Belediyesi Emir ve Yasaklar Yönetmelik Maddeleri uyarınca kanuni işlem uyguluyoruz. Denetimlerimizi daha sık gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Bu konuda çok hassasız. Önce halkımızın sağlığı.” diye konuştu.

Editör : Tuğberk Erdem
1664 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu