Çöp Ev Rezaleti, Belediye Ekiplerince Temizlendi
reklam
14 Nisan 2020
Çöp Ev Rezaleti, Belediye Ekiplerince Temizlendi

Çöp Ev Rezaleti, Belediye Ekiplerince Temizlendi

Vatandaşlar tarafından Çorlu Kaymakamlığı’na yapılan şikâyet başvurusunun ardından harekete geçen Çorlu Belediyesi, rahatsızlığın dile getirildiği çöp ev ile ilgili işlem başlattı. Ekipler, tespit edilen evde temizlik ve ilaçlama çalışması yaptı.

Reşadiye Mahallesi’nde bulunan ve vatandaşların şikâyeti üzerine yetkilileri harekete geçiren çöp ev ile ilgili olarak, Çorlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından kontrol yapıldı. Yapılan kontrollerin ardından ihtiyaç duyulan temizlik çalışmalarına start verildi. Belediye Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin nezaretinde gerçekleştirilen çalışmada, Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından halk sağlığını tehlikeye atan ve vatandaşlara rahatsızlık veren evde yoğun bir temizlik çalışması yapıldı.

Ekipler, evde gerçekleştirdikleri temizlik çalışmasının ve çıkarılan çöplerin ardından Koronavirüs tehdidine karşı dezenfeksiyon işlemi de gerçekleştirdi. Temizlik ve ilaçlama çalışmasının ardından Çorlu Belediyesi ekiplerine teşekkür eden vatandaşlar, “Uzun zamandır yaşam kalitemizi olumsuz etkileyen bir durum ile karşı karşıya kaldık. Belediye ekiplerimizin yapmış olduğu temizlik sayesinde rahat bir nefes aldık. Çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı’mız Ahmet Sarıkurt’a ve belediye ekiplerine teşekkür ediyoruz.” diye konuştular.
Editör : Tuğberk Erdem
976 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu