Mhp İl Eski Başkanı Yunus Meral Anjiyo Oldu
reklam
09 Ağustos 2012
Mhp İl Eski Başkanı Yunus Meral Anjiyo Oldu

Mhp İl Eski Başkanı Yunus Meral Anjiyo Oldu

Göğsünde ağrı şikâyeti ile Yaşam Hastanesi Kardiyoloji Kliniği’ne başvuran MHP Tekirdağ İl eski Başkanı Yunus Meral’in, kalp krizi geçirdiği anlaşıldı ve yapılan anjiyosunda kalbine giden damarlarında tıkanıklık tespit edildi.

Göğsünde ağrı şikâyeti ile Yaşam Hastanesi Kardiyoloji Kliniği’ne başvuran MHP Tekirdağ İl eski Başkanı Yunus Meral’in, kalp krizi geçirdiği anlaşıldı ve yapılan anjiyosunda kalbine giden damarlarında tıkanıklık tespit edildi. Kardiyoloji Uzmanı Dr. Vedat Aslan tarafından yapılan tetkikler sonucunda Yunus Meral’e; tıkalı damarları için stent, ritim bozukluğu olan kalbine de pil takılmasına karar verildi. Yapılan hazırlıkların ardından yaklaşık 1 saat süren bir operasyonla, Yunus Meral’in tıkalı olan damarına 3 adet stent takıldı. Ritim bozukluğu olan kalbi için de geçici kalp pili takılan Yunus Meral, gayet başarılı bir operasyon sonrasında hastanede izlem altına alındı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Yaşam Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Dr. Vedat Aslan; “Yunus Meral’in kliniğimize başvurduğunda şikâyeti; göğüs ağrısı ve baş dönmesi üzerineydi. Gerekli teşhisler konularak, ilk etapta tıkalı olan damarlarına stent takılarak kalbin kan akışı normale döndürüldü. Kalp atım hızı düştüğünde ise devreye girebilecek geçici kalp pili yerleştirildi. Hastamıza takılan pil, kalp hızı düştüğünde, oradan kalp hızını arttırıcı bir destek sağlayıcı görevini üstlenecek” dedi.

Uygulanan tedavinin bir gün sonrasında Yunus Meral’in pil ihtiyacı tamamen ortadan kalkarken, sağlına kavuşan il eski Başkanı hastaneden taburcu edildi.

Editör : Tuğberk Erdem
3441 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu