Minik Öğrencilere Göz Taraması
reklam
02 Ocak 2013
Minik Öğrencilere Göz Taraması

Minik Öğrencilere Göz Taraması

Küçük yaştaki çocukların doktor korkusunu yenmesi ve sağlığın önemine ilişkin sosyal sorumluluk projesi kapsamında çalışmalar gerçekleştiren Özel Trakya Göz Merkezi, Çorlu Anaokulu’nda eğitim gören 18 minik öğrenciyi merkezinde ağırladı.

Op. Doktor ve Göz Hastalıkları Uzmanı Deniz Yıldız ve Özel Trakya Göz Merkezi çalışanları tarafından karşılanan minikler oldukça eğlenceli vakit geçirirken, Çorlu Anaokulu Denizciler sınıfından gelen 18 minik göz muayenesinden geçirildi.

Op. Dr. Deniz Yıldız anasınıfı öğrencilerine gösterdiği yakın ilgi ile miniklerin sevgisini kazanırken, sınıf öğretmenlerine de doktor korkusunu yenmek için yapılması gerekenler ile ilgili detaylı bilgiler aktardı. Op. Dr. Yıldız küçük yaştaki çocukların muayene sırasında kendini en rahat hissettiği konumu arayıp bulması için yardımcı olmanın önemine dikkat çekerken; “Çocuklar, sorulan sorulara cevap verebilecek durumdaysa mutlaka kendisi yanıtlamalıdır. Bu, çocuğun doktora olan güvenini arttıracaktır” dedi.

Miniklere yapılan göz muayenesinin ardından Özel Trakya Göz Merkezi doktor ve personeli ile toplu hatıra fotoğrafı çektirilirken, miniklere küçük hediyeler takdim edildi.

Editör : Tuğberk Erdem
2895 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu