Çorlu Gazeteciler Derneği Ve Çorlu Şifa Hastanesi'nden Sağlık Protokolü
reklam
27 Nisan 2013
Çorlu Gazeteciler Derneği Ve Çorlu Şifa Hastanesi'nden Sağlık Protokolü

Çorlu Gazeteciler Derneği Ve Çorlu Şifa Hastanesi'nden Sağlık Protokolü

Çorlu Gazeteciler Derneği ve Çorlu Şifa Hastanesi Özel Sağlık Hizmetleri arasında sağlık protokolü imzalandı. İmzalanan sağlık protokolü ile birlikte Çorlu Gazeteciler Derneği üyeleri sağlık hizmetlerinden indirimli olarak yararlanabilecekler.

Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Zaim Erken, Şifa Hastanesi Halkla İlişkiler Birim Sorumlusu Oğuz Şeker ve Halkla İlişkiler Görevlisi Berrin Kılıç arasında imzalanan sağlık protokolü ile birlikte dernek üyesi gazeteciler ve birinci derece yakınları, kurumun sağladığı her türlü sağlık hizmetinden indirimli olarak yararlanacaklar.

İmza altına alınan protokol ile ilgili olarak bilgiler veren Çorlu Şifa Hastanesi Halkla İlişkiler Birim Sorumlusu Oğuz Şeker; “1989 yılından bu yana sağlık alanında Çorlu’da 17 branşta 33 uzman kadrosu ile 54 yatak, 15 yetişkin ve yeni doğan yoğun bakım yatak kapasitesi ile hizmet veren Çorlu Şifa Grubu, Çorlu’nun köklü ve büyük özel hastanesi olma özelliğini taşımaktadır. Çorlu Şifa Hastanesi olarak Çorlu Gazeteciler Derneği ile böyle bir protokol imzalamaktan dolayı mutluyuz. 24 yıl önce deneyimli ve uzman hekimlerle Trakya halkına hizmet kapılarını açan Çorlu Şifa Grubu hasta odaklı anlayışı ile yarınlara umutla bakmaktadır” dedi.

Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Zaim Erken ise; “Dernek üyelerimiz, Şifa Hastanesi’nin imkânlarından ve sağlık hizmetlerinden indirimli olarak yararlanacaklar. Sıcak, soğuk demeden, yağmur çamur demeden, geceli gündüzlü görev yapan gazeteci ve basın mensuplarımızın sağlığı da bizim için çok önemli. Çorlu Gazeteciler Derneği olarak üyelerimizin sağlığına büyük önem veriyoruz ve bu yüzden de imza altına aldığımız sağlık protokolünün her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Editör : Tuğberk Erdem
2415 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu