Bu Broşürler, Çorlu'daki Mhp'lileri Çok Kızdırdı!
reklam
28 Mart 2014
Bu Broşürler, Çorlu'daki Mhp'lileri Çok Kızdırdı!

Bu Broşürler, Çorlu'daki Mhp'lileri Çok Kızdırdı!

Son günlerde ortaya çıktığı iddia edilen ve üzerinde “Çorlu’da, MHP CHP’de birleşiyor” yazılı A5 broşürler, Çorlu’daki MHP’lileri çok kızdırdı. MHP Çorlu İlçe Teşkilatı Başkanı Cüneyt Ergün, konuya ilişkin olarak yazılı bir basın açıklaması yaptı.

Broşürlerin asılsız olduğunu ve resmi prosedürlerin izlenerek gerekenin yapılacağını belirten Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çorlu İlçe Teşkilatı Başkanı Cüneyt Ergün, yaptığı yazılı açıklamada; “Son günlerde Çorlu İlçemizde, vatandaşlar tarafından partimize intikal eden bilgiler doğrultusunda, bazı kadın grupları tarafından Yerel Seçim 2014 başlığı altında A5 kâğıdı büyüklüğünde broşürler dağıtıldığı öğrenilmiştir. Söz konusu broşürlerde; partimiz MHP’nin ve CHP’nin amblemleri yan yana konmuş, altında da “Çorlu’da MHP, CHP’de Birleşiyor” yazılmıştır” ifadelerine yer verdi.

Açıklamanın devamında ise; “Bu konuda İlçe Başkanlığı olarak Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı’na gerekli suç duyurusu yapılmış ve adli işlem başlatılmıştır. Partimizin, başka hiçbir siyasi partiyle herhangi bir münasebetinin olması mümkün değildir. MHP’nin hedefi, Çorlu’da Belediye Başkanlığı’nı almaktır. Bugüne kadar iyi niyet ve centilmenlik içerisinde sürdürülen seçim çalışmalarına kara bir leke olan bu hareketi, şiddetle kınıyorum” ibarelerine yer verildi.

Söz konusu broşürler siyaset gündemine bomba gibi düşerken, bu eylemin kimler tarafından ve hangi amaçla yapıldığı ise merak konusu oldu.

Editör : Tuğberk Erdem
2155 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu