“Gülay Hanım Açık Kapı Bırakıyor, Rasim Bey De Hayır Demiyor!”
reklam
16 Şubat 2015
“Gülay Hanım Açık Kapı Bırakıyor, Rasim Bey De Hayır Demiyor!”

“Gülay Hanım Açık Kapı Bırakıyor, Rasim Bey De Hayır Demiyor!”

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Mustafa Yel’in Çorlu İlçe Teşkilatı’nı ziyareti sırasında konuşan İlçe Başkanı İsmet Albayrak, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in kendilerinden yardım talep ettiğini söyledi.

Salonu dolduran partililere ve basın mensuplarına hitaben açıklamalarda bulunan AK Parti Çorlu İlçe Başkanı İsmet Albayrak; “Özellikle gazeteci arkadaşlarımız çok yakından tanıyorlar, basın camiasından Ahmet Erdem Demiryol kardeşimizin nikâh törenindeydik az evvel. AK Parti İstanbul Milletvekilimiz Gülay Dalyan Hanımefendi de oradaydı. Ergene Belediye Başkanı, yerelle ilgili sıkıntılarının olduğunu söyledi ve bazı isteklerde bulundu. 30 Mart Yerel Seçimleri’nde Belediye Başkanları seçildi ve CHP Belediyeleri’nin yaptıkları hizmetler ortada. Yani bir Belediye Başkanı çözüm üretemiyor, hizmet üretemiyor ve dönüyor dolaşıyor yine AK Parti Hükümeti’nden yardım istiyor. Buna, orada bulunan arkadaşlarımız da şahittir. AK Parti Hükümeti, “A Partisi’nden” veya “B Partisi’nden” deyip de hükümet olarak yapabileceği hiçbir şeyi, hiçbir zaman geri çevirmemiştir. İnşallah halkımız da şu aşamada bunun bilincindedir ve onların yapamadıklarının cevabını Genel Seçimler’de kendilerine verir” dedi.

“Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in, AK Parti’ye geçmek istediği” yönünde ortaya atılan iddiaların hatırlatılması ve bu konuyla ilgili herhangi bir şey konuşulup, konuşulmadığı yönünde gelen ısrarlı sorular üzerine ise İlçe Başkanı Albayrak; “İşin doğrusu; Gülay Hanım açık kapı bırakıyor, Rasim Bey de hayır demiyor! Bilmiyorum cevabınızı aldınız mı?” demekle yetindi.

İlçe Başkanı Albayrak’ın verdiği bu cevap salonda bulunan partililerin gülüşmelerine neden olurken, gündemi uzunca bir süre meşgul eden iddialar böylece yeni bir boyut kazanmış oldu. 

Editör : Tuğberk Erdem
2219 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu