“En İyi Stand Dekoru” Ödülü Tekirdağ Büyükşehir'in
reklam
09 Şubat 2016
“En İyi Stand Dekoru” Ödülü Tekirdağ Büyükşehir'in

“En İyi Stand Dekoru” Ödülü Tekirdağ Büyükşehir'in

İstanbul Büyükçekmece’deki TÜYAP Fuar Alanı’nda düzenlenen EMITT Fuarı’na katılan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Tekirdağ’ı gururlandıracak bir ilke imza atarak uluslararası arenadaki ilk ciddi sınavında “En İyi Stand Dekoru” ödülüne layık görüldü.

Bu yıl 20’ncisi düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT)’na ilk kez katılan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, ödüle layık görüldü. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 72 ülkeden 4 bin 300 katılımcının içinde destinasyonlar dalında en iyi stant dekoru ödülünü kazandı.

Ödülü, Başkan Albayrak aldı

Ödül töreni, fuar alanındaki toplantı salonunda yapıldı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin ödülünü, toplantı salonuna Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ahmet Poyraz ve ekibiyle giden Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak fuar yetkililerinin elinden aldı. İlk kez fuara katılıp ödül almaktan dolayı büyük mutluluk yaşadıklarını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak “Fuarda, Tekirdağ’ın en güzel biçimde tanıtımını yaptığımıza inanıyorum. Bundan sonraki fuarlarda da Tekirdağ’ımızı en iyi şekilde temsil edeceğiz. Emeği geçenlere de teşekkür ediyorum.” dedi.

Büyükşehir Belediyesi göz doldurdu!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen ve dünyanın en büyük 5’inci turizm fuarı olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı  (EMİTT)’na katıldı. 12’nci Salon’da yer alan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği tanıtımlarda; Tekirdağ Köftesi, Peynir Helvası, Boza, Hayrabolu Tatlısı, Şarköy Zeytini gibi Tekirdağ’ın yöresel tüm lezzetleri sergilendi. Fuarda kurulan standı; Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Başkan Vekili Münür Karaevli, Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka, Mehmet Zeki Gürcün, M. Hikmet Erzincanlı, Fatih Ünsal, Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan, Basın Halkla İlişkiler Daire Başkanı A. Rıfat Poyraz, Daire Başkanları Mustafa Gündoğdu, Atabey Baytöre, Köksal Özdal, Dilşat Ergin, Deniz Bozdoğan ve Hacı Aslan, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve Başkan Yardımcıları, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, TESKİ Genel Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. İbrahim İçöz, CHP Muratlı İlçe Başkanı Ufuk Gençtürk, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi İsa Kunt, Funda Sefiçe, TekPark Genel Müdürü Şahabettin Küçükyazıcı, basın mensupları, Büyükşehir Belediyesi Basın Birimi ve Kültür Birimi çalışanları ile çok sayıda vatandaş ziyaret etti. Tekirdağ standı ziyaretçiler tarafından beğenilirken, eleştiri yapan vatandaşlar da oldu.

İnşallah faydalı olur

Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu “Kurulan standı, çok güzel gördüm. Tekirdağ’da ne varsa, burada da var. İnşallah faydalı olur! Valiliğimiz, Trakya Kalkınma Ajansı olarak katıldı. Belediyemiz ise ayrı katıldı. Tekirdağ’ımız için faydalı bir şey.” dedi.

Daha güzel çalışmalar yapacağız

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ise “Biz, bu seneden başlamak üzere daha büyük ve daha geniş katılımlı bir stand yaparak katılmayı düşünüyoruz. Aldığım bilgilere göre standımız beğeni toplamış. Noksanımız vardır. Bu seneki tecrübelerimizden de faydalanarak, gelecek senelerde daha güzel çalışmalar yapacağız.” diye konuştu.

EMITT 2016’ya damga vurdu

İlk defa EMITT’e katılan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin standı ve etkinlikleri ile büyük bir beğeni topladığını belirten Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin, EMITT 2016’ya damga vurduğunu söyleyebiliriz. Gerek standımızın tasarımı, gerek standta gerçekleştirilen aktiviteler, gerekse de diğer etkinliklerimiz ile EMITT 2016’da adımızdan söz ettiriyoruz.” dedi.

Etkinliklerle de göz doldurdu

20’nci Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda yerini alan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, modern çizgileri ile donatılmış standının yanı sıra gerçekleştirdiği etkinlikler ile de adından söz ettirdi. Fuar Gösteri Alanı’nda düzenlenen Emine Özata ve Salih Demirci konserine, katılımcılar büyük ilgi gösterdi. Emine Özata ve Salih Demirci’nin Tekirdağ yöresine ait hareketli şarkıları ile eğlenceli dakikalar yaşayan EMITT 2016 fuar ziyaretçileri, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne ve etkinliklerin düzenlenmesinde emeği geçenlere ve sanatçılara teşekkür ettiler.

EMİTT 2016 Fuarı’nda birçok ilçe yer alırken, Çorlu Belediyesi ve Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nın temsil edilmemesi dikkat çekti.
Editör : Tuğberk Erdem
1915 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu