Ak Gençlik, Aday Adayı Metin Akgün'ün Konuğu Oldu
reklam
26 Şubat 2015
Ak Gençlik, Aday Adayı Metin Akgün'ün Konuğu Oldu

Ak Gençlik, Aday Adayı Metin Akgün'ün Konuğu Oldu

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Metin Akgün, Gençlik Kolları’nın değişik kademelerinde görev alan partililerini ağırladı. Aday Adayı Akgün tarafından Beyazköy Özcanlar Köftecisi’nde düzenlenen organizasyona, tam 340 genç nefer katıldı.

Daha önce Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Tekirdağ Milletvekili Aday Adayları Dr. Cengiz Kalkan ve Betül Sarıkurt’un düzenlemiş olduğu yemek organizasyonlarında bir araya gelen AK Parti Tekirdağ Gençlik Kolları, bu kez Milletvekili Aday Adayı Metin Akgün’ün düzenlemiş olduğu tanıtım yemeğinde buluştu. Beyazköy Özcanlar Köftecisi’nde düzenlenen akşam yemeğine, AK Parti Tekirdağ İl Gençlik Kolları başta olmak üzere; Süleymanpaşa, Çorlu, Çerkezköy, Malkara, Hayrabolu, Şarköy ve Muratlı Gençlik Kolları’na mensup 340 kişi katıldı.

“Tüm aday adaylarımızın destekçisiyiz”

Oldukça yoğun bir katılımla gerçekleştirilen milletvekili aday adayı tanıtım yemeğinin açılış konuşmasını yapan AK Parti Tekirdağ İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Cem Karaca; “Burada, böylesine güzel bir kalabalığı görmek gerçekten gurur verici bir durum. Uzun yıllardır gözlemlediğimiz toplantılarda veya başka organizasyonlarda, Gençlik Kolları olarak bu denli kalabalığı göremedik. Şu an bizim istediğimiz olay da tam buydu. Hep birlikte, AK Parti’yi ve Gençlik Kolları’nı Tekirdağ’da daha da güçlendirmek istiyoruz. Bu akşam burada görüyorum ki bunu başarmaya başlamışız. Umarım, bu tabloyu uzun yıllar boyunca muhafaza edebiliriz. Parti’mizden Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı olan Sayın Metin Akgün Beyefendi’ye, bu önemli adaylık sürecinde başarılar diliyoruz. Bizler Gençlik Kolları olarak, tüm aday adaylarımızın destekçisiyiz” dedi.

“Yoksulluğun içinden, buralara geldim”

Tanıtım toplantısında kısa bir konuşma yapan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Metin Akgün ise; “Yoksulluk içinde geçen küçüklük yıllarımın ardından, zaman içerisinde tırnaklarımla kazıyarak buralara geldim. Allah’ıma şükürler olsun ki; şu an yanımda 102 çalışanım var ve hepsi de sigortalı. Bu kadar çok kişiye iş imkânı sağlamak, çok güzel bir duygu… Umuyorum ki aday gösterilirsem, halkın içinden gelen biri olarak toplumun sorunlarına daha da yakından bakabileceğim ve çözümler üretebileceğim. 33 tane aday adayı arkadaşım var, hepsi de birbirinden değerli insanlar. Bu yolda ve süreçte milletvekilliği adaylığı hangimize nasip olursa, en iyi şekilde çalışacağımıza canı gönülden inanıyorum. Buraya geldiğiniz ve beni dinlediğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Editör : Tuğberk Erdem
2374 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu