Vekil Yontar: “Tekirdağ, Yine CHP Belediyeciliği Dedi!”
reklam
14 Nisan 2024
Vekil Yontar: “Tekirdağ, Yine CHP Belediyeciliği Dedi!”

Vekil Yontar: “Tekirdağ, Yine CHP Belediyeciliği Dedi!”

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nin ardından seçimi kazanan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer ve diğer CHP’li adayları tek tek tebrik ederek başarılar diledi.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nin ardından değerlendirmelerde bulunan ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nin sadece Tekirdağ’da değil Türkiye genelindeki başarısının gelecek seçimlere umut olduğunun altını çizen CHP Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar, “31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’ni, Türk demokrasisine yakışır bir şekilde tamamlamış bulunmaktayız. Tekirdağ’da, büyük bir zafere imza attık. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı’mız Sayın Dr. Candan Yüceer, büyük bir farkla belediye başkanı seçilerek bayrağı Sayın Kadir Albayrak’tan devraldı. Büyükşehirle birlikte il genelinde, 12’de 10 yaptık. 6 ilçemizde CHP bayrağını dalgalandırmaya devam ederken, emanet verdiğimiz 3 ilçemizi de geri aldık. Tekirdağ bu seçimlerde de CHP belediyeciliğini, halkçı ve sosyal belediyeciliği tercih etti. Bizler de belediye başkanlarımızla birlikte Tekirdağ’ımıza katkı sunmak ve geliştirmek için var gücümüzle çalışacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı’mız Sayın Dr. Candan Yüceer olmak üzere; Çerkezköy Belediye Başkanı’mız Sayın Vahap Akay, Çorlu Belediye Başkanı’mız Sayın Ahmet Sarıkurt, Hayrabolu Belediye Başkanı’mız Sayın Tuncer Başoğlu, Malkara Belediye Başkanı’mız Sayın Nergiz Karaağaçlı Öztürk, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı’mız Sayın Mustafa Onur Bozkurter, Muratlı Belediye Başkanı’mız Sayın Varol Türel, Saray Belediye Başkanı’mız Sayın Abdül Taşyasan, Süleymanpaşa Belediyesi Başkanı’mız Sayın Volkan Nallar ve Şarköy Belediye Başkanımız Sayın Alpay Var’ı tebrik ediyor, başarılar diliyor, her zaman yanlarında olduğumu ifade etmek istiyorum. CHP’nin kazanmış olduğu bu büyük zafer, toplumumuzun her kesimine hayırlı uğurlu olsun.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, güzel coğrafyamızın her bir yeri kırmızı renge bürünene kadar çalışmaya kararlılıkla devam edeceğiz ve çok daha iyi bir Türkiye hedefimize emin adımlarla yürümeyi sürdüreceğiz.” dedi.
Editör : Tuğberk Erdem
49 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu