Hasan Oruk: "Türkiye’de, İktidara Büyük Bir Tepki Var!"
reklam
05 Temmuz 2018
Hasan Oruk:

Hasan Oruk: "Türkiye’de, İktidara Büyük Bir Tepki Var!"

27’nci Dönem Milletvekilliği Seçimleri ile ilgili basın toplantısı düzenleyen Vatan Partisi Çorlu İlçe Başkanlığı, milletvekili adaylarını tanıttı. Toplantıda konuşan 1’inci sıra adayı Hasan Oruk “Türkiye’de, iktidara büyük bir tepki var!” dedi.

24 Haziran’da yapılacak olan 27’nci Dönem Milletvekilliği Seçimleri ile ilgili olarak basın toplantısı düzenleyen Vatan Partisi Çorlu İlçe Başkanlığı, Tekirdağ Milletvekili Adayları’nı kamuoyuna tanıttı. Vatan Partisi Çorlu İlçe Başkanlığı’nda buluşan Vatan Partisi Tekirdağ 1’inci Sıra Milletvekili Adayı Hasan Oruk, 2’nci Sıra Milletvekili Adayı Özkan İnci, 3’üncü Sıra Milletvekili Adayı Gürkan Türksoy, 6’ncı Sıra Milletvekili Adayı Kenan Serbest ve 7’nci Sıra Milletvekili Adayı Yaren Kaplan, düzenlenen basın toplantısında hazır bulundular. Vatan Partisi Tekirdağ 4’üncü Sıra Milletvekili Adayı Tevfik Atalay düzenlenen basın toplantısına sonradan katılırken, 5’inci Sıra Milletvekili Adayı Akif Şenoğlu ise şehir dışında olduğu gerekçesiyle toplantıya katılamadı.

TÜRKİYE’DE, İKTİDARA BÜYÜK BİR TEPKİ VAR!

Toplantıda konuşan ve Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Hükümeti’nin gerçekleştirdiği icraatları eleştiren Vatan Partisi Tekirdağ 1’inci Sıra Milletvekili Adayı Hasan Oruk “Türkiye’de, iktidara büyük bir tepki var! Tekirdağ’da bir aile, AKP’nin ses aracı geçerken çok büyük bir tepki gösterdi. Bu, en küçük bir örnek… Artık, Türkiye’nin genelinde bu durum geçerli! Türkiye’yi yönetemiyorlar. Bugün Türkiye’nin acil ihtiyacı olan şey vatan bütünlüğü ve üretim ekonomisidir. Bunları tek gündeme getiren parti, Vatan Partisi’dir. Borçlanma ekonomisi bitmiştir. Artık, Türkiye’nin üretime seferber edilmesi gerekiyor. Bu seferberliği yapacak tek parti de biziz!” dedi.

GERÇEKLERİ DEĞİŞTİREMEZSİNİZ!

Büyük medya kuruluşlarının, Vatan Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Doğu Perinçek’i görmezden geldiklerini iddia eden Tekirdağ Milletvekili Adayı Hasan Oruk “Merkez medya dediğimiz medya, 5 Cumhurbaşkanı Adayı’nı da yazıyor, çiziyor. Fakat Doğu Perinçek’i görmezlikten geliyorlar. Haber bültenlerinde, Doğu Perinçek’e yer vermiyorlar. Onlara şunu söylüyoruz; ne kadar görmezlikten gelirseniz gelin, gerçekleri değiştiremezsiniz! Türkiye’nin geleceğinde, Vatan Partisi var. Diğer partilerin siyasetleri bitti. Söyledikleri hiçbir şey yok! Onun için, bilimin ışığında yürüyen Doğu Perinçek kazanacaktır.” diye konuştu.

20 YAŞINDA MİLLETVEKİLİ ADAYI OLDU

Vatan Partisi Tekirdağ 7’nci Sıra Milletvekili Adayı Yaren Kaplan, 20 yaşında milletvekili adayı oldu. Vatan Partisi listelerinden kendine yer bulan ve daha önceki süreçte herhangi bir siyasi geçmişinin olmadığını ifade eden Yaren Kaplan “Daha önceki süreçte herhangi bir siyasi geçmişim yok. Fakat Türkiye’nin gidişatından büyük endişe duyduğum ve fikirlerime en yakın partinin Vatan Partisi olduğunu düşündüğüm için buradayım. Vatan Partisi bana güvendi ve görev verdi. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Türk Gençliği, vatanına sahip çıkacaktır. Meclis’i, gençleştirmeye geliyoruz!” dedi.

Editör : Tuğberk Erdem
1751 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu