AK Parti Çorlu İlçe Teşkilatı'nda, Yeni Transfere Yakın Markaj
reklam
02 Eylül 2018
AK Parti Çorlu İlçe Teşkilatı'nda, Yeni Transfere Yakın Markaj

AK Parti Çorlu İlçe Teşkilatı'nda, Yeni Transfere Yakın Markaj

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çorlu İlçe Teşkilatı, Kurban Bayramı’nın 1’inci günü yapılan bayramlaşma programında bir araya geldi. Ağustos ayı ortasında yönetime gelen yeni ekipte yer alan Alev Arslan, programın en çok konuşulan ismi oldu.

AK Parti Çorlu İlçe Teşkilatı hizmet binasında yapılan bayramlaşma programına; AK Parti Tekirdağ eski Milletvekili Metin Akgün, Çorlu İlçe Başkanı Yavuz Uylaş, ilçe yönetim kurulu üyeleri, gençlik kolları yönetimi, kadın kolları yönetimi ve çok sayıda partili katıldı. Parti binasının önündeki koridorda sıraya giren teşkilat üyeleri, tek tek birbirleriyle bayramlaştılar. AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Yavuz Uylaş, yaptığı kısa konuşmada “Çorlu’daki vatandaşlarımızın ve tüm İslam Âlemi’nin Kurban Bayramını, en içten dileklerimle kutlarım.” dedi. Bayramlaşma töreninin akabinde toplu bir şekilde fotoğraf çekildi.

Düzenlenen bayramlaşma programının en dikkat çeken ismi, Ağustos ayı ortasında göreve gelen yeni yönetim kurulunda yer alan ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorlu İlçe Örgütü’nden transfer edilen Alev Arslan oldu. AK Parti Tekirdağ eski Milletvekili Metin Akgün ile uzun süre sohbet eden Arslan, partililerin de ilgi odağı oldu. Hatırlanacağı üzere Arslan, halen CHP Çorlu İlçe Örgütü Başkanlığı görevinde bulunan Yıldıray Arıcı’nın ilk döneminde görev almış ve seçim çalışmalarında bulunmuştu.

Ağustos ayı ortasında göreve gelen ve Yavuz Uylaş Başkanlığı’ndaki AK Parti Çorlu İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu’nda, şu isimler yer alıyor:

A. İhsan Şahpaz, Alev Arslan, Aysun Güngör, Celal İnan, Cezminur Aydın, Ebru Yenen, Ergün Uzunköprü, Gürcan Atsever, Habibe Mutlu, Hasan Cevval, N. Erdinç Varınca, H. Sami Gürbüz, Kazım Çelebi, Levent Altun, Merve Arslan, Musa Çengeloğlu, Mustafa İnci, M. Mustafa Tüfekçi, M. Özkan Gürcan, Özgür Köker, Ramazan Doğan, Sedat Turan, Sefer Karataş ve Zübeyir Deniz. 
Editör : Tuğberk Erdem
2060 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu