Serkan Bezgin, AK Parti’den Aday Adaylığını Açıkladı
reklam
11 Ekim 2018
Serkan Bezgin, AK Parti’den Aday Adaylığını Açıkladı

Serkan Bezgin, AK Parti’den Aday Adaylığını Açıkladı

Bir dönem Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Marmaracık Belde Başkanlığı ve AK Parti Ergene İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulunan Serkan Bezgin, Ergene Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday adayı olduğunu açıkladı.

Bugüne kadar AK Parti Teşkilatları’nın değişik kademelerinde görev alan Serkan Bezgin, Ergene Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı. Aday adaylığını, AK Parti Ergene İlçe Teşkilatı’nda yaptığı basın açıklaması ile duyuran Serkan Bezgin, yola çıktığı siyaset arenasında iddialı olduğunun da altını çizdi.

DOĞMA BÜYÜME MARMARACIKLI’YIM

30 Eylül 2018 Pazar günü saat 14.00’te gerçekleştirilen basın toplantısına, kendisi hakkında bilgiler aktararak başlayan Serkan Bezgin “Sayın İlçe Başkan’ım, Sayın Yönetim Kurulu Üyeleri’m, çok değerli muhtarlarım ve dernek başkanlarım, beraber yol yürümekten onur ve şeref duyduğum AK Parti Ailesi’nin değerli mensupları, kıymetli genç kardeşlerim, ağabeylerim, ablalarım ve bizleri yalnız bırakmayan Sayın Basın Mensupları, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Öncelikle sizlere, kendimi tanıtmak istiyorum. Ben, Serkan Bezgin… 1977 yılında, Ergene’nin Marmaracık Mahallesi’nde doğdum. Doğduğum günden bugüne kadar geçen süre zarfında da sürekli olarak Marmaracık Mahallesi’nde ikamet ettim. Öğrenim hayatıma, Marmaracık İlkokulu’nda başladım. Ortaokulu Çorlu Cumhuriyet Ortaokulu’nda, liseyi de Çorlu Lisesi’nde tamamladım. Akabinde 1993 ve 1995 yılları arasında da İstanbul Üniversitesi Makine Bölümü’nde okudum. Evli ve 2 çocuk babasıyım. Ergene’de şehir içi taşımacılığı yapan 57 No’lu ve Öz Gözde Birlik Minibüs ve Halk Otobüsü Kooperatifi’nde işletmecilik yaptım. 2009 yılında, yine Ergene’de gayrimenkul işine girdim. Akabinde faaliyet gösterdiğim iş koluna inşaat sektörünü de ekleyerek müteahhitlik yapmaya başladım. Yakın bir zamanda gıda sektörüne de el atarak Trakyam Gayrimenkul, İnşaat ve Gıda Firması olarak iş hayatıma devam etmekteyim. Aynı zamanda da Ergene Çiftçi Koruma Başkanlığı Yönetim Kurulu’nda görev almaktayım.” dedi.

DEĞİŞİK KADEMELERDE SİYASET YAPTIM

Konuşmasına, siyaset geçmişine değinerek devam eden Bezgin “Geçmişte, uzun yıllar boyunca AK Parti Marmaracık Belde Başkanlığı görevinde bulundum. Yine AK Parti Ergene İlçe Başkanlığı’nda İlçe Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yaptım. Marmaracık Belde Başkanlığı yaptığım dönemde, AK Parti Genel Merkezi’nin düzenlemiş olduğu eğitim seminerlerine katılarak Siyaset Akademisi Eğitim Programı diplomasını aldım. Bugün Cumhurbaşkanlığı makamında bulunan Genel Başkan’ımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlere verdiği önemi bildiğim ve bu yükü kaldırabileceğime inandığım için, ayrıca Ergene halkının ve teşkilatımın verdiği destek ve güvenden cesaret alarak, Ergene Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday adayı olduğumu değerli basın mensuplarının huzurunda açıklıyorum. Aday adayı çıkmış veya çıkacak olan tüm partililerime de bu kutlu yolda başarılar diliyorum.” diye konuştu.

PARTİMİZE İNANMIŞIZ, İNANMIŞSAK YAPARIZ!

Konuşmasının son bölümünde Ergeneli vatandaşlara seslenen Bezgin, sözlerini “Değerli Ergeneliler… AK Partili Belediyeler’in, nasıl kaliteli şehirler inşa ettiklerini hepimiz biliyoruz. Bu durumu bilmemize rağmen, maalesef ki sadece uzaktan seyretmekle yetiniyoruz. Bizler AK Parti’nin birer neferi olarak, gerekli devlet kurumlarıyla istişare ederek ve projeler üreterek “Yaşanabilir Bir İlçe”, “Yaşanabilir Bir Ergene” kurmak istiyoruz. Değerli Ergeneliler, ben de sizin bir evladınızım. Biz partimize inanmışız, inanmışsak yaparız. Bu kadar net… Bugün beni burada yalnız bırakmayan Ergene halkına, değerli basın mensuplarına, ayrıca teşkilatımıza gönül vermiş ve emek harcamış tüm arkadaşlarıma, minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Yolumuz ve bahtımız açık olsun! Allah’a emanet olun.” diyerek tamamladı.

Editör : Tuğberk Erdem
1556 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu