Şeyhsinan Mahallesi’nden, Serkan Erçili’ye Büyük İlgi
reklam
31 Mart 2019
Şeyhsinan Mahallesi’nden, Serkan Erçili’ye Büyük İlgi

Şeyhsinan Mahallesi’nden, Serkan Erçili’ye Büyük İlgi

Cumhur İttifakı Çorlu Belediye Başkan Adayı Serkan Erçili, Şeyhsinan Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Miting alanını dolduran coşkulu kalabalık, Çorlu’daki seçim yarışının ne denli heyecanlı geçeceğinin sinyalini verdi.

Seçim çalışmaları kapsamında her akşam farklı bir mahallede miting gerçekleştiren Cumhur İttifakı Çorlu Belediye Başkan Adayı Serkan Erçili, Şeyhsinan Mahallesi’ndeki vatandaşlarla buluştu. Erçili’nin mahalle programları kapsamında gerçekleştirdiği en kalabalık etkinlik olarak dikkat çeken organizasyona, geçtiğimiz dönem Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)’nden Tekirdağ Milletvekili olan Metin Akgün, Cumhur İttifakı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mestan Özcan ve ilçe teşkilatının eski başkanları da katılım sağladı.

5 YILIMIZ HEBA OLMASIN

Etkinlikte konuşan ve hafta sonu gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Yerel Seçimleri’nin Çorlu’da yaşayan bütün vatandaşlar için büyük bir fırsat olduğunun altını çizen Cumhur İttifakı Çorlu Belediye Başkan Adayı Serkan Erçili “Bu seçimler, hepimiz için büyük fırsat. Gelin, bu 5 yılı heba etmeyelim. Yıllardır ‘Yapacağız!’ dedikleri projeleri gerçekleştiremedikleri gibi, sürekli aynı vaatlerle vatandaşlarımızı oyaladılar. Atatürk üzerinden siyaset yaparak Ata’mızı sahiplenmeye çalıştılar. Biz bu fikrin arkasına sığınıp, oy devşirmeye çalışanlardan daha fazla Atatürkçü’yüz. Çünkü biz, vatandaşlarımızın modern bir kentte yaşamaları için mücadele ediyoruz. Ata’mızın Selanik’te doğup büyüdüğü evin, tıpa tıp aynısını inşa edeceğiz. Atatürk Evi’ni, vatandaşlarımızın ziyaretine açacağız. Tabii hizmetlerimiz bununla da sınırlı değil. 57’nci Alay Şehitleri’mizin anısını yaşatmak için de bir 57’nci Alay Anıtı inşa edeceğiz. Öte yandan yavrularımızın, öğrencilerimizin ulaşım imkânından ücretsiz olarak yararlanmalarını sağlayacağız. Büyükşehir Belediye Başkanı’mız Mestan Özcan da bizlere bu hususta sürekli destek sağlayacak. Yani parayı ondan alacağız ve hizmetleri ayağınıza getireceğiz. Gelin, bu fırsatı iyi değerlendirelim. Bir 5 yılımız daha heba olmasın!” dedi.

ALGI YARATMAYA ÇALIŞIYORLAR

Konuşmasına devam eden Erçili “Şimdi 2 gündür çıkmışlar, yine vatandaşlarımız üzerinden algı yaratmaya çalışıyorlar. 30 bin farkla önde gidiyorlarmış. Yapılan kamuoyu araştırmaları bize, bunun tam tersini söylüyor. Vatandaşlarımız, bu tür algılara itibar etmesinler. 30 yıldır yaptıkları gibi halkımız üzerinden, Atatürk üzerinden algı üretmeye çalışıyorlar.” diye konuştu.

MAHALLELİDEN HAVAİ FİŞEK

Cumhur İttifakı Çorlu Belediye Başkan Adayı Serkan Erçili’nin konuşmasının ardından geçtiğimiz dönem Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)’nden Tekirdağ Milletvekili olan Metin Akgün ile Cumhur İttifakı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mestan Özcan da birer konuşma gerçekleştirerek vatandaşları selamladılar. Etkinlik, mahalle halkı tarafından hazırlanan havai fişek gösterisi ile sona erdi.

Editör : Tuğberk Erdem
1419 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu