Yeni Kurulan Gelecek Partisi, Tekirdağ'da Sahaya İndi
reklam
06 Ocak 2020
Yeni Kurulan Gelecek Partisi, Tekirdağ'da Sahaya İndi

Yeni Kurulan Gelecek Partisi, Tekirdağ'da Sahaya İndi

Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu liderliğinde kurulan Gelecek Partisi, çalışmalarına başladı. Kurucular Kurulu’nda yer alan AK Parti Tekirdağ eski İl Başkanı Ahmet Akçay, teşkilatlanma çalışmalarını başlattıklarını ve görüşmelerin sürdüğünü kaydetti.

Yaşanan süreç hakkında detaylı bilgiler aktaran Akçay, “Kurucular Kurulu’nda, 154 kişi görev aldı. Kurucular Kurulu olarak, Genel Başkan’ımızı seçtik. Geçtiğimiz yıllarda Başbakanlık görevinde bulunan Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, oy birliği ile Genel Başkanlık görevine seçildi. Genel Başkan’ımız bu süreçten sonra alt kurulları oluşturacak. Merkez Yönetim Kurulu çalışmalarımızın ardından da taşra teşkilatlanmalarımız başlayacak.” dedi.

Tekirdağ’da sahaya inerek görüşmelere başladıklarını aktaran Akçay, “Gelecek Partisi olarak, hafta başı itibarıyla Tekirdağ’da sahaya indik. Tekirdağ’da partimize katılmak isteyenler, sosyal medya ve 0533 086 69 59 nolu whatsapp hattı üzerinden bize ulaşabilirler. Sivil toplum kuruluşlarını ve basımızın güzide temsilcilerini ziyaret edeceğiz. Onların önerilerini alacağız. Partimize üye olmak isteyen ve görev almak isteyenlerin taleplerini alacağız.” diye konuştu.

Türkiye’nin geleceği için yola çıktıklarını ifade eden Akçay, “Bütün baskılara ve oluşturulmaya çalışılan korku atmosferine rağmen ülkemize müreffeh bir gelecek çizmek için Lider’imiz Ahmet Davutoğlu öncülüğünde bir araya geldik. Gelecek milletimizindir, gelecek Türkiye’nindir. Cumhuriyet’imizin 100’üncü yılına hazırlandığımız bu dönemde, ülkemize demokratik ve müreffeh bir gelecek ufku çizmek için bir araya geldik. Geçmişe ağıt yakmaya değil, ortak bir gelecek inşa etmeye geliyoruz. Bu gelecek yürüyüşünde bize rehberlik edecek olan temel ilkelerimizi milletimizle paylaşmak ve bir anlamda ahitleşmek istiyoruz. Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde kurulan Cumhuriyet’imizin ve demokrasimizin birikimini de koruyacak ve gelecek nesillere aktaracağız. Gün; devlet aklını, insan onuru ve millet vicdanı ile buluşturma günüdür. Gün; geçmişimizden güç alarak ve bugünü doğru anlayarak geleceğimizi inşa günüdür. Gün; herkesin güven içinde yaşadığı özgür bir gelecek inşa etme günüdür. Gün geçmişe takılıp kalma günü değil, geleceğe ve ufka yürüme günüdür. Gelecek Partisi, hepimizin geleceğinin adresi, kaynağı ve umut ışığıdır. Gelecek Partisi, milletimizin yarınıdır. Gelecek, bizimdir. Gelecek, milletimizindir. Gelecek, Türkiye’nindir.” dedi.

Editör : Tuğberk Erdem
1030 Okunma
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu