MHP MYK Üyesi Murat Turna, Aday Adaylığını Açıkladı
reklam
21 Nisan 2023
MHP MYK Üyesi Murat Turna, Aday Adaylığını Açıkladı

MHP MYK Üyesi Murat Turna, Aday Adaylığını Açıkladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çorlu İlçe Teşkilatı’nda basın toplantısı düzenleyen Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Murat Turna, 14 Mayıs’ta yapılması planlanan Milletvekili Genel Seçimleri’nde, Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Murat Turna, 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılması planlanan 28’inci Dönem Genel Seçimleri’nde, Tekirdağ’dan Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı. Milletvekili Aday Adaylığı’nın kamuoyuyla paylaşılması amacıyla MHP Çorlu İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen basın toplantısının açılış konuşmasını, Çorlu İlçe Başkanı İlhan Ermeydan yaptı. Sözlerine, basın toplantısında hazır bulunan katılımcılara teşekkür ederek başlayan Ermeydan, “Ülkemiz, Cumhuriyet’imizin 100’üncü yılında, Genel Başkan’ımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin dediği gibi ‘Bölgesinde lider ülke’ olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Genel Merkez’imiz, milletvekili aday adayları ile dolup taşmakta ve milletimizin Milliyetçi Hareket Partisi’ne olan güveni giderek yükselmektedir. İnşallah Milliyetçi Hareket Partisi, 28’inci Dönem Genel Seçimleri’nde, seçmenlerimizin vicdani iradesi ile kullanacağı oylarla; şehrimizde ve tüm ülkede liyakat sahibi, çevresi tarafından sevilen ve sayılan, vatandaşlarımıza asla yukarıdan bakmayan kişilerin milletvekili seçilmesi ile TBMM’de güçlü bir temsile ulaşacaktır. Değerli dava arkadaşlarım! Partimizin seçim çalışmalarında, sandıkta her zaman ve her şartta destek vereceğinize olan inancım tamdır. Bu vesileyle sizleri saygı ile selamlıyorum. Hepiniz Allah’a emanet olunuz.” dedi.

İLİMİZE ve ÜLKEMİZE HİZMETE HAZIRIM

İlçe Başkanı Ermeydan’ın ardından söz alan MHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Murat Turna, “Kıymetli basın mensuplarımız, değerli hemşehrilerim ve dava arkadaşlarım… Her biriniz hoş geldiniz, şeref verdiniz. Başta ülkemizin kurucusu Ulu Önder’imiz Mustafa Kemal Atatürk ve O’nun silah arkadaşları olmak üzere, aziz vatanımız ve milletimiz için canlarını vermiş tüm şehitlerimizi, ebediyete irtihal etmiş olan gazilerimizi, vatanımıza hizmet etmiş ve emeği geçmiş devlet büyüklerimizi, rahmet ve minnetle anıyorum. Ayrıca geçtiğimiz günlerde üst üste yaşadığımız, 11 ilimizi yerle yeksan eden, ‘Asrın Felaketi’ olarak tarihe geçen depremlerde ve yaşanan sel felaketinde, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, yakınlarına ise sabır, güç ve kuvvet diliyorum. Mensubu olmaktan her zaman onur ve gurur duyduğum Milliyetçi Hareket Partimizde; 2012-2017 yılları arasında Çorlu İlçe Başkan Yardımcılığı, 2017-2021 yılları arasında Tekirdağ İl Başkan Yardımcılığı ve 18 Mart 2021 tarihinde gerçekleşen 13’üncü Olağan Büyük Kurultay’ımızda, Bilge Lider’imiz, Genel Başkan’ımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyefendi’nin tensip ve talimatları ile Merkez Yönetim Kurulu Üyeliği görevine getirildim. Bilge Lider’imizin ‘Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben’ şiarıyla ve ‘Türkiye Yüzyılı Vizyonu’ ile Tekirdağ’ımıza, vatanımıza, milletimize hizmet etmek amacı ile 14 Mayıs 2023’te yapılacak olan 28’inci Dönem Milletvekilliği Seçimleri için aday adaylık başvurumu, Bilge Lider’imiz Devlet Bahçeli Beyefendi’nin hayır dualarını alarak yapmış bulunmaktayım. Genel Başkan’ımızın takdirleri doğrultusunda, ilimize ve ülkemize hizmete hazırım. Allah, mahcup etmesin!” diye konuştu.

SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİM!

MHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Murat Turna, “Bu ülkenin ay yıldızlı bayrak sevdalıları olarak bizler, her zaman dava adamı olduk. Bundan sonra da bu çizgide yürümeye devam edeceğiz. 14 Mayıs’ta sadece bir seçim yapılmayacağını, aynı zamanda ülkemizin gelecek yüz yılının da oylanacağını biliyoruz. Bu düşünceyle liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey’in gösterdiği yolda mücadelemize devam edeceğiz. Teşkilatımızın emrinde bize ne görev verilirse, ülkücü ahlakla en iyi şekilde yerine getirmenin çabası içerisinde olacağım. Ben Çorlu’da doğdum, Çorlu’da büyüdüm. Çorlu’nun bir evladıyım. Çorlu için elimi taşın altına koymaktan hiçbir zaman çekinmedim, bundan sonra da çekinmeyeceğim. Görev verildiği takdirde, sizlerin de destekleriyle Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde her zaman ulaşabileceğiniz bir kardeşiniz olarak; Çorlu’m için, Tekirdağ’ım için, ülkem için sonuna kadar mücadele edeceğim.” dedi.

NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE!

MHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Murat Turna, yaptığı basın açıklamasını, “Bu duygu ve düşüncülerimle; sorumluluğum, hem Yüce Türk Milleti’ne hem de ekmeğini yediğim, suyunu içtiğim bu topraklaradır. Sözlerime son vermeden önce; bugün şahsıma ve partimize destek olmak üzere burada bulununan siz kıymetli basın mensuplarımıza, hemşehrilerime, dostlarıma ve dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Her birinizi ayrı ayrı saygı ve sevgiyle selamlıyor, Allah’a emanet ediyorum. Rabbim, devletimizi ve milletimizi şer odaklarından korusun! Ne mutlu Türk’üm diyene!” diyerek sonlandırdı.
Editör : Tuğberk Erdem
322 Okunma
MHP MYK Üyesi Murat Turna, Aday Adaylığını Açıkladı
MHP MYK Üyesi Murat Turna, Aday Adaylığını Açıkladı
MHP MYK Üyesi Murat Turna, Aday Adaylığını Açıkladı
MHP MYK Üyesi Murat Turna, Aday Adaylığını Açıkladı
MHP MYK Üyesi Murat Turna, Aday Adaylığını Açıkladı
MHP MYK Üyesi Murat Turna, Aday Adaylığını Açıkladı
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu