Büyüdüğüm Topraklara Hizmet Etmek İstiyorum!
reklam
22 Nisan 2023
Büyüdüğüm Topraklara Hizmet Etmek İstiyorum!

Büyüdüğüm Topraklara Hizmet Etmek İstiyorum!

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çorlu İlçe Başkanlığı’nda basın açıklaması yapan Serbest Muhasebeci Mali Müşavir (SMMM) Mustafa İnci, 14 Mayıs’ta yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimleri için Aday Adayı olduğunu açıkladı.

2012 yılından bu yana Çorlu’daki ofisinde Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak hizmet vermekte olan Mustafa İnci, 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılması planlanan Milletvekilliği Genel Seçimleri için AK Parti’den Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı. Doğup büyüdüğü topraklara en iyi şekilde hizmet etmek istediğini vurgulayan Mustafa İnci, gençlere inanan ve güvenen Tekirdağlı hemşerilerinin desteklerini beklediğini ifade etti.

EĞİTİM HAYATI BAŞARILARLA DOLU

AK Parti Çorlu İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısına, kendini tanıtarak başlayan Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Mustafa İnci, “1987, Çorlu doğumluyum. Evli ve bir kız babasıyım. İlk, orta ve lise eğitimimi Çorlu’da tamamladıktan sonra 2006 yılında, Trakya Üniversitesi Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü’nden ‘Bölüm 1’incisi’ olarak mezun oldum. 2008 yılında, Anadolu Üniversitesi İdari ve İktisadi Bilimler Fakültesi İşletme Fakültesi’nden ‘Onur Belgesi’ alarak mezun oldum. 2011 yılında ise Anadolu Üniversitesi İdari ve İktisadi Bilimler Fakültesi İktisat Fakültesi’ni ‘Yüksek Onur Belgesi’ alarak tamamladım. Şu an Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Maliye Bölümü’nde, Yüksek Lisans eğitimime devam ediyorum. Mali müşavirim ve aynı zamanda ‘Bilirkişi’lik yapıyorum. Türkiye’nin en genç mali müşavirlerinden biri olarak, 24 yaşında ruhsatımı aldım. 2012 yılında ofisimi açtım ve yaklaşık 12 yıldan beri Çorlu’daki kendi ofisimde serbest muhasebeci mali müşavir olarak hizmet vermekteyim.” diye konuştu.

DEĞİŞİK KADEMELERDE GÖREV ALDI

Konuşmasını sürdüren İnci, “2012-2014 yılları arasında çeşitli eğitim kurumlarında eğitmen olarak görev aldım ve mesleki makaleler yazdım. Siyasi süreçte; 2018-2020 yılları arasında Adalet ve Kalkınma Partisi Çorlu İlçe Başkanlığı’nın çeşitli kademelerinde görev yaptım. Bu süre içerisinde İlçe Başkan Yardımcılığı, Mali ve İdari İşler Birim Başkanlığı, Medya ve Tanıtım Birim Başkanlığı ve Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Birim Başkanlığı görevlerinde bulunarak ilçemize ve teşkilatımıza hizmet ettim.” dedi.

GENÇLİK VURGUSUNA ATIFTA BULUNDU

Açıklamasının son bölümünde Cumhurbaşkanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sözlerine atıfta bulunan Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Mustafa İnci, “Cumhurbaşkanı’mız ve AK Parti Genel Başkanı’mız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, ‘Bizim ihtiyacımız olan gençlik, ülkesine ve milletine gönülden bağlı, çağın tüm donanımlarıyla kuşanmış, istikamet sahibi, nereye gittiğinin bilincinde bir gençliktir.’ sözlerinden ilham alarak çıkmış olduğum bu kutlu dava yolunda, 28’inci Yasama Dönemi Tekirdağ AK Parti Milletvekilliği Aday Adaylığı sürecimi siz değerli basın mensupları önünde Tekirdağlı hemşerilerimize ve kıymetli büyüklerimize açıklamaktan gurur duyuyorum. Doğup büyüdüğüm bu topraklara en güzel şekilde hizmet etmeyi, milletimizin hizmetkârı olmayı Rabbim bana nasip etsin. Rabbim, çıktığım bu yolu; ülkemiz, milletimiz ve şahsım adıma hayırlı eylesin. Gençlere inanan ve gençlere güvenen Tekirdağlı hemşerilerimizin ve kıymetli büyüklerimin desteklerini bekliyorum. Yarın değil, hemen şimdi diyorum. ‘Türkiye Yüzyılı’ için, ‘Durmak Yok, Yola Devam’ diyorum.” diye konuştu.
Editör : Tuğberk Erdem
347 Okunma
Büyüdüğüm Topraklara Hizmet Etmek İstiyorum!
Büyüdüğüm Topraklara Hizmet Etmek İstiyorum!
Büyüdüğüm Topraklara Hizmet Etmek İstiyorum!
Büyüdüğüm Topraklara Hizmet Etmek İstiyorum!
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu