Cem Avşar: "CHP’nin Değil, DEVA Partisi’nin Adayıyım!"
reklam
26 Nisan 2023
Cem Avşar:

Cem Avşar: "CHP’nin Değil, DEVA Partisi’nin Adayıyım!"

CHP Tekirdağ 3’üncü sıra Milletvekili Adayı ve DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cem Avşar, Çorlu’da bir dizi ziyarette bulundu. DEVA Partisi Çorlu İlçe Başkanlığı’nda konuşan Cem Avşar, “Ben CHP’nin değil, DEVA Partisi’nin adayıyım.” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Milletvekili Aday Listesi’ne 3’üncü sıradan yerleşen DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cem Avşar, Çorlu’da bir dizi temaslarda bulundu. İl durağı Deva Partisi Çorlu İlçe Başkanlığı olan Avşar, akabinde ittifak ortağı konumunda oldukları CHP’nin Çorlu İlçe Örgütü’nü ziyaret etti. Avşar’ın bir sonraki durağı ise Çorlu Belediyesi oldu.

DEVA Partisi’nde yapılan toplantıda konuşan ve kendisine yöneltilen “Dayatma Aday!”, “Tekirdağlı Değil!” şeklindeki eleştirileri yanıtlayan Avşar, “Bizler, Cumhuriyet Halk Partisi’nin milletvekili adayı değiliz! Ben, DEVA Partisi’nin Genel Başkan Yardımcısı’yım. 3’üncü sıra, Deva Partisi’ne ait… Bizler, Cumhuriyet Halk Partisi Listesi’nde 26 farklı noktada sıralamalarını almış ve seçime girer bir durumdayız. Bunun da kararını; partilerin meclisleri, partilerin yönetim kurulları ve sayın genel başkanlar veriyor. Bize burada düşen; teşkilatımız adına, DEVA Partisi adına bu emeğe maksimum katkıyı sağlamaktır. Buradan çıkarabileceğimiz bir milletvekili adayını, iki milletvekili adayını, bizim katkımızla çıkarılmasını sağlamak ve bu konuda çalışmak, bu konuda programımızı yapmaktır. Bu ittifak çatısı altında, genel başkanlarımızın ve genel merkezlerimizin koyduğu bu iradeyi ve bu eylemi, birlikte doruk noktasına taşımaktır. Bizim, çok farklı illerde yatırımları olan bir grup firmamız var. Çorlu’da, 25 yılı aşkın bir süredir, un ve yem fabrikamız var. Bu bölgeyi çok iyi bilen ve bu bölgeyle 25 yıldır hem ticari hem de organik dostluk ilişkileri olan bir kardeşinizim. Bildiğimiz, olduğumuz yer Çorlu. Bu süreçte de bir ayağımız Ankara’da, bir ayağımız Tekirdağ’da olacak.” dedi.

Gerçekleştirilen toplantı ve ziyaret programına, basın mensuplarının kayıtsız kalması dikkatlerden kaçmadı.
Editör : Tuğberk Erdem
463 Okunma
Cem Avşar: "CHP’nin Değil, DEVA Partisi’nin Adayıyım!"
Cem Avşar: "CHP’nin Değil, DEVA Partisi’nin Adayıyım!"
KÖŞE YAZARLARI
Murat Sevgi

Murat Sevgi

Yılmaz Çivici

Yılmaz Çivici

Nijat Ayvaz

Nijat Ayvaz

Mehmet Ali Esmer

Mehmet Ali Esmer

Atıf Mutlu

Atıf Mutlu